torsdag 18 augusti 2011

Jakten på skatten del 14 - Slutresultatet

Mitt resultat blev 695 kronor, inköpt för 200 kronor. 495 kronor i vinst. Ganska bra, trots allt. Det gjorde att jag hamnade på en sjundeplats av tio. Helt utklassad av vinnaren...Men nöjd ändå.
Länk till:  Skattjakten Tradera 20114 kommentarer:

 1. Grattis. Det var ju en bra vinst, inte minst procentuellt! Lite udda omständigheter gjorde att jag kunde ta mig till Erikshjälpen igår. Hittade inget storslaget, men väl lite smått!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle ha varit nöj med, bra förtjänst tycker jag, det går ju inte att slå såna saker som vinnaren hade...men det var ju ren flax. Jag känner inte till Kaipiainen så väl, men hade tveklöst köpt det fatet för 250 kr...

  Jag har själv hittat saker som jag köpt för 5-15 kr och sålt för flera tusen, men hur ofta gör man det? ;-)

  SvaraRadera
 3. Vinnaren gjorde ju årets fynd. Svårt att slå, helt klart. Bara att gratulera att det storslagna fyndet trillade in i just de två veckorna som tävlingen pågick...

  Jag hade tyvärr inte så mycket tid över till att åka runt och kolla, men glad att jag vågade chansa på glasfatet ändå. I samma veva hittade jag Lisa Larsons sjöjungfru, som jag sålde med en tidigare inköpt, så det gav ju lite extra pengar in utöver fatet.

  Har också gjort ett par 10 kronors inköp som gett sköna tusenlappar. Men det är ju inte ofta det händer. Och speciellt inte när man är tvungen.

  SvaraRadera
 4. Well jag har visst inte lyckats anta någon utmaning i slutändan i alla fall. Jag tror jag är för dålig på att fynda på riktigt! :-/ Fast jag tycker idén var kul och det är synd att inte storfyndarna hängde på.

  Mitt bästa fynd är en lampa, men den köpte jag för 220 så det var lite för dyrt. Jag ska ta och visa upp den nu tror jag.

  SvaraRadera