fredag 10 juni 2011

Konsten att låta bli att köpa på sig (i onödan)

Det är sjukt svårt att låta bli att köpa fina saker, när priset är rätt. Idag bar jag runt på detta fina Coloradofat, ovalt 27 cm, men skippade det till slut. Se här: Colorado produktblad . Trots att jag faktiskt samlar på serien och saknar just detta fat i denna färgen. Men egentligen behöver jag inte ytterligare ett fat. Av denna anledning så lämnade jag kvar det till nästa samlare.

Snabbfotade hittar det på Myrorna i Skärholmen, 50 kr. (Om det finns kvar).

Anledningen till att jag ändå irrar runt som ett barn i en godisaffär, är att jag är på jakt efter lite billiga barnprylar.


4 kommentarer:

 1. Jag hade aldrig kunnat låta bli...enligt logiskt schema tänker jag så här, behöver jag det själv..? Om Ja, köp, om Nej, behöver någon jag känner det, Om Ja, Köp, om Nej, Är det Prisvärt..? Om Ja, köp till framtida byten eller sälj, om Nej, lämna kvar...

  SvaraRadera
 2. Myrorna i Skärholmen verkar vara billigare än Myrorna i Göteborg. Jag köpte ett likadant för ett par månader sedan där för 100 kr och det tyckte jag var billigt. I antikaffärer har jag sett det för upp till 800 kr.

  SvaraRadera
 3. Klart jag borde köpt det. Trots allt.
  Håller med om att köpa för att sälja eller byta, men det brukar stanna vid en tanke. Och plötsligt har man inte plats längre. Det finns för mycket fint därute.

  SvaraRadera
 4. Fatet fanns kvar idag, så jag slog till.
  12 dagar fanns det på Myrorna. Men nu är det mitt.

  SvaraRadera