söndag 9 december 2012

Senaste inköpen till sommarstugan


Ett bord med Perstorpsskiva från Edsbyverken. Har letat länge efter ett i bra skick. När man väl behöver ett hittar man aldrig det. Till slut hittade min sambo ett för 850 kr på Myrorna. Vi slog till. Passar bra ihop med pinnsoffan. Nu vill vi ha en stol till i samma serie, Florida. Barnstolen av Aalto är för liten.

 Snyggt mönster.
Passar bra till soffgruppen i nyretroserien från Ikea, och ett äldre soffbord. Också relativt nyligen inköpt för en femhundring.
 Det var minusgrader inomhus så alla ljusen fick tändas och elementen stå på max. Men efter ett par timmar var det mysigt varmt.


 Dagens köp en ljuslykta och en Gustavsbergsvas, 10 kr per styck.

 En pokal som jag gissar att Erik Höglund har gjort. Men ej säker. 10 kr.

 En dansk ljusstake av IHQ, den med 6 ljus. 10 spänn.
 En liten Krenitskål i svart, 15 kr.

Adventsljustaken kostade hela 250 kr. Men jag höll i en likadan för 75 kr i Göteborg. Men eftersom det var en kvart före öppning och jag inte fick köpa så gick vi. Ångrade mig såklart. Så hittade vi denna i Stockholm och fick gräva lite djupare i plånkan. Vid inkoppling small alla proppar hemma, men med nya lampor funkar den perfekt.

Senaste Höglundaren fick flytta in med de andra på landet. De tre till höger i samma färg har kostat 60 kr tillsammans. Eller var det 65kr?

2 kommentarer:

  1. Så mycket fina saker ni har. ..och nu börjar jag återigen drömma om en sommarstuga..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Fortsätt dröm :) plötsligt händer det.

      Radera