måndag 21 oktober 2013

Butiksdags (igen) och en återblick

Nu när inköpen blir fler än utrymmena att ha grejerna på, så måste det lättas på lagren.
Först ut blir att testa att ha en butik hos Got2Get - spana in här: http://www.got2get.se/butik/faglarna/

Mer saker kommer att komma upp inom en snar framtid.

En gång i tiden hade jag en riktig fysisk butik som hette Peepshow. Den låg på Kungsholmen i Stockholm och var öppen 1995-1997. Affärerna gick väl sådär, men en rolig tid i mitt liv. Priserna som jag sålde sakerna för var redan då alltför låga, och jämfört med nu sensationellt låga. Men så är det ju - jag har svårt att vara i takt med tiden. Då hade jag en fäbless för orange plast, vilket få andra hade. Inte ens popglas som P O Ström gick att sälja till höga priser. De gånger jag fick in bra designer namn, t ex Myranstolar, Stig L, Krakavaser etc - då lämnade de i regel butiken samma dag.

Här är några bilder från butiken.

  På invigningen var det sparsamt i hyllorna - mest för att jag var rädd att sakerna skulle gå sönder. Men det kom mer än 100 pers och till slut även polisen som tyckte vi skulle sänka musiken.


 Jag och brorsan. Brorsan inspekterar en Triovas.

Mina föräldrar och min Faster. Lager/kontorsrummet hade väggar som var orange och ljusgröna, med ett himmelsblått golv. När allt var färdigt så kom jag på att det såg precis ut som i en tunnelbanevagn.


Samtidigt som butiken va jag också rekvisitör och stylist. Här är en del möbler till en monter på en av de första "internet"mässorna.  Bordet kanske känns igen?

2 kommentarer:

  1. Hahaha, helt underbart, du var som jag skrev före din tid, idag hade du sålt som smör med de grejerna i butiken :-)

    SvaraRadera