måndag 27 februari 2012

Ett tidigt besök på Hötorgets söndagsloppis

Kikade runt på loppisen redan vid tiosnåret. Det fanns en hel del grejer, och vissa priser var helt okej. Frågade dock inte på allt, utan knäppte bara ett par bilder. Sammantagna intrycket var att det nog går att hitta bra grejer till ett vettigt pris, om man är tidig.:

M-fat av Lillemor Mannerheim, Gefle i gult.

Lotte från Figgjo Flint av Turid Gramstad Oliver till vänster. Om den till höger är något annat vet jag inte.
Snygg lampa.
Baddrumsskåp från Carrara & Matta.  Se mer info här: Form 55 italienska-badrumsskap

En lito i 260 upplaga av Karl Axel Pehrson för 80 kr. Mer info om KAP här: Örebro Länsmuseum

6 kommentarer:

 1. Det var ju kul grejer! M-fatet har jag ju i några färger, men jag ska rensa bort lite av dem med, vill nog bara ha dem i svart, vilket jag saknar nu.

  Den högra skärbrädan är Figgjo, men inte Lotte. Vet inte vad den dekoren heter...

  SvaraRadera
 2. I bilden med badrunmsskåpet observerar jag en liten medicinlåda i grön plast. Har en likadan i verktygslådan för förvaring av överblivna skruvar.

  Har inte reflekterat över att det är loppis på Hötorget på helgerna, fast jag ju vet det egentligen.. Läste för ett tag sedan att Stockholm ska få fler fasta marknadsplatser till sommaren, det ser jag fram mot!

  SvaraRadera
 3. Sedär! Jag har bara kommit dit efter lunch och då brukar det inte finnas många fynd kvar, bara ögongodis till antikhandlarpriser. Tur att jag redan har fem smörgåsbrickor med Lotte-dekoren, annars hade jag fått ångest över att jag missat den. ;)

  SvaraRadera
 4. tog också en koll där förra söndagen när jag var i stockholm ju, men hittade inget. blev så förvånad över att det var loppis där, men jag har nog aldrig passerat hötorget en söndagmorgon förut, så det är inte lätt att veta då.. :)

  SvaraRadera
 5. Jag har också bara passerat där mitt på dagen och inte hittat något av intresse. Det är tydligen tidigt man ska vara där!

  SvaraRadera
 6. Badrumsskåpet är så sjukt snyggt. Hade så gärna lagt vantarna på ett sådant,

  SvaraRadera